ČUDOVITA LOKACIJA NUDI VELIKO MIRU IN BLIŽINO CENTRA

ČUDOVITA LOKACIJA NEDALEČ OD OBREŽJA LJUBLJANICE

Prav poseben, če ne najlepši del obrežja Ljubljanice je ljubljanska Špica poleg moderne vile. Lokacija je razpeta med urbanim središčem in zatišjem narave ter zelenja. Potreben je le petnajstminutni sprehod od čudovite narave in že smo v strogem središču mesta.

Ljubljanica ima resnično svoj čar, njeno obrežje se spreminja in je zelo raznoliko. Na nekaterih koncih ga obdaja neobljudena narava in zato skriva zavetje za raznovrstni živalski in rastlinski svet, spet na drugem koncu ga obdaja biser središča Ljubljane.

KO STA BLIZU CENTER MESTA IN NARAVNO OKOLJE

Ne le obrežje Ljubljanice, ampak tudi celotna okolica je izjemno čudovit prostor za preživljanje prostega časa. Vsak mesec druge barve in odtenki vas bodo spremljali ob sprehodih in rekreaciji.

Špica, ki je v neposredni bližini, je del ob Ljubljanici med Trnovskim pristanom in novim mostom, od koder nas pot pripelje v botanični vrt, na bližnji Golovec in v središče mesta.

Za vse, ki oddih radi združite z rekreacijo in bolj aktivnimi športi, je gotovo primeren Golovec z bolj adrenalinskimi kolesarskimi stezami in z neštetimi možnostmi za tekače, poleg omenjenih tenis igrišč, pa marsikoga prepriča tudi bližnji veslaški center.

USKLAJENOST Z ZELENO OKOLICO PRIJAZNO DRUŽINAM

Urejena okolica temelji na ambientalni skladnosti ter tvori pomensko, tehnično, oblikovalsko in funkcionalno dovršeno celoto. Atriji predstavljajo podaljšek bivalnih prostorov, hkrati pa prijetno zeleno dvorišče pusti vtis, da smo mnogo dlje od urbanega okolja in nudi resnično sprostitev.

V okolici se nahajajo urejena otroška igrišča, na katerih bodo otroci neizmerno uživali. Lokacija je izjemno primerna za mlade družine, bližnina Osnovne šole Prule pa je dobra popotnica v odgovorno življenje vaših malih nadobudnežev.

Z mirne lokacije se prelep pogled odpira tudi na Barje, Krim in seveda za občutek urbanega na Grajski grič.